Activități de PAINTBALL în comuna Brusturi

Activități de PAINTBALL în comuna Brusturi

Primăria Brusturi, reprezentată legal prin primar Bârlău Livia-Daniela este interesată și implicată în dezvoltarea și exploatarea potențialului turistic din zona noastră. În acest sens au început procedurile de intabulare a unui teren de 5000 de metri pătrați situat în pășunea primăriei, zona ,,Fărcașa” destinat practicării sportului de tip „Paintball”.
Terenul din această zonă urmează a fi închiriat unei societăți comerciale, care și-a exprimat dorința de a amenaja în zona noastră un astfel de teren necesar activității de tip paintball.
Paintballul este practicat pe terenuri exterioare sau interioare de dimensiuni variate. Un teren de joc este presărat cu obstacole naturale sau artificiale pe care participanții le folosesc pentru a se ascunde. Terenul standard de joc pentru competiții este de L x l (50 m x 30 m), îngrădit cu plasă specială pentru ca bilele cu vopsea să nu ajungă în afara terenului. Cât despre terenul aflat în pădure sau locații dezafectate, acestea ajung până la suprafețe destul de mari și care duc la obținerea unui cadru real, care sunt la mare căutare, deoarece acestea creează atmosferă de luptă și plasează jucătorul în mediul dorit, dând astfel importanță și seriozitate jocului, lucru care îl face atent și responsabil față de regulamentul de siguranță al sportului de tip paintball.
Desfășurarea acestor activități pe raza comunei noastre este un prilej de promovare a oportunităților de afaceri și turism în zonă.

Leave A Comment

Ultima actualizare: 09:01 | 28.09.2023

Sari la conținut